Spagetti milánói módra   Leave a comment

A spagettit sós, forrásban lévővízben megfőzzük, leszűrjük és jól lecsepegtetjük. Közben elkészítjük a milánói ragut: olívaolajban finomra vágott vöröshagymát pirítunk, majd hozzáadjuk a metéltre vágott gombát és sonkát. Őrölt borssal zúzott fokhagymával, oregánóval (vad majorannával) fűszerezzük. Zsírjába pirítjuk, hozzákeverjük a paradicsompürét és tovább pirítjuk 1-2 percig. Felöntjük kevés vízzel, hogy raguállományú maradjon és cukorral, sóval utóízesítjük. Tálalás előtt a spagettivel összekeverjük, tetejéére reszelt parmezánt szórunk, amit külön tálkában is adunk hozzá.

( TK. 184. oldaláról)

Posted március 9, 2011 by latyek69 in Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: