Borjúrizottó   Leave a comment

A borjúhúst kisebb kockákra vágjuk. Forró étolajban megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, beletesszük a húst, és fedő alatt rövid lében pároljuk.

Külön kevés étolajban átforrósítjuk a rízst, hozzáadjuk a kockára vágott gombát, megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel és a félig felpuhult húshoz adjuk. Kétszeres mennyiségű forró vízzel felengedjük, utánízesítjük és lefedve készre pároljuk.

A külön megfőtt és leszűrt zöldborsót belekeverjük. Formázva, csészébe nyomkodva a tálra borítjuk, és meghintjük reszelt sajttal. Külön adjuk hozzá a pecsenyelevet.

( TK. 189. oldalról)

Posted március 9, 2011 by latyek69 in Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: