Borjúpaprikás   Leave a comment

A lapocka vékony részéből, de apróhúsból is készíthetjük: a hús kockára daraboljuk, pörköltalapot készítünk, ebben szakaszosan pároljuk. A majdnem puha húshoz adjuk a zöldpaprikát, paradicsomot. Az elkészült pörköltet tejfölös habarással sűrítjük, kiforraljuk, esetleg egy kevés tejszínnel dúsíthatjuk. Galuskakörettel tálaljuk.

(TK. 272. oldaláról)

Posted március 9, 2011 by latyek69 in Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: