Pirított szűzérmék magyarosan   Leave a comment

A szűzpecsenyét lehártyázzuk, megmossuk, leszárítjuk, és egy kissé ferdén, adagonként 3, egyenként 50-60g körüli érmére vágjuk. A húsokat óvatosan, nem túl vékonyra kiveregetjük, megsózzuk, lisztbe majd felvert tojásba mártva kb 3 mm forró olajban aranysárgára sütjük. Jól lecsepegtetjük, papírszalvétával a felesleges zsiradéktól leitatjuk. Frissen lehetőleg valamilyen vegyes körettel tálaljuk.

( TK. 246. oldaláról)

About these ads

Posted március 9, 2011 by latyek69 in Uncategorized

Hozzászólás

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Követem

Értesítést küldünk minden új bejegyzésről a megadott e-mail címre.

%d blogger ezt szereti: